Empower Tietoverkkopalvelut

Tietoverkkopalvelut

Toimintavarmoja ja innovatiivisia tietoliikenneratkaisuja

Huolehdimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tietoliikenteen toimitusvarmuudesta ja tietoliikenneverkkojen uusiutumisesta Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa.

Yhteiskunnan ja yritysten toiminta on kasvavasti riippuvainen tietoverkkojen toimivuudesta. Toimintavarmojen tietoliikenneverkkojen rakentaminen ja kunnossapito ovat meille ympärivuorokautista arkea. 

Toimintamme perustuu vahvaan osaamiseen, jota hyödynnämme asiakkaidemme liiketoiminnan kasvattamiseksi ja kannattavuuden parantamiseksi. Kiinteän ja langattoman dataverkon laajentamisprojektit hoidamme laadukkaasti suunnittelusta loppudokumentointiin, myös avaimet käteen -toteutuksina. Ylläpito- ja käyttöpalvelumme puolestaan varmistavat verkkojen jatkuvan toimivuuden ja ennakoivat vikatilanteita.

Asiakkaitamme ovat teleoperaattorit, kiinteistöomistajat ja -sijoittajat, kaupungit ja kunnat. Ammattilaisjoukkomme ratkaisee arjen tietoliikennehaasteita toteuttamalla kuukausittain noin 40 000 asennus- tai korjaustyötä.

 

Empowerin tietoverkkopalvelut pähkinänkuoressa:

Asiakkaitamme ovat teleoperaattorit, kiinteistöomistajat ja -sijoittajat, kaupungit ja kunnat. Huolehdimme yhdessä heidän kanssaan tietoliikenteen toimitusvarmuudesta ja tietoliikenneverkkojen uusiutumisesta Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat:

Empowerin tietoliikennepalvelut kattavat tietoliikenteen runkoverkkoihin, liittymäverkkoihin, sisä- ja kiinteistöverkkoihin sekä mobiiliverkkoihin liittyvän

suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut

rakentamisen

liittymä- ja laiteasennukset

ylläpidon

viankorjauksen

dokumentointipalvelut.

Palveluissamme yhdistyvät laaja palveluvalikoima ja vahva osaaminen, kattava monikansallinen maantieteellinen verkosto sekä uudet, innovatiiviset toimintatavat.

Kiinnostuitko?

 

Hannu Jaakkola
Asiakkuuspäällikkö
Hannu.Jaakkola@empower.fi
+358 50 3095 564

Tiina Lehtinen
Asiakkuuspäällikkö
Tiina.Lehtinen@empower.fi
+358 40 5033 089

Harri Grönvall
Myyntipäällikkö
Harri.Gronvall@empower.fi
+358 40 6417 720